m鎩 bardzo subiektywny przewodnik po polskich i zagranicznych s這dko軼iach
Blog > Komentarze do wpisu

KR紟KI mleczne Wawel

kr闚ki

kr闚ki

Ponownie Wawel. Ta firma naprawd nie p豉ci mi za pozytywne pisanie o ich produktach :)Moja ocena jest tylko i wy陰cznie podyktowana w豉snymi preferencjami i nic nie poradz, 瞠 produkty Wawel zazwyczaj mi smakuj.

Kr闚ki w charakterystycznych 豉ciatych papierkach s bardzo przyzwoite. Wa積e, 瞠 nie czu w nich sztucznego aromatu wanilii czy te (o zgrozo!) smaku margarnyny. Co wi璚ej margaryny nie zawieraj wcale, za to mas這 i owszem. S s這dkie, ale przyjemnie i nie tak nachalnie (cho pami皻a nale篡 瞠 to jednak kr闚ki, czyli przede wszystkim cukier ;). Zazwyczaj maj moj ulubion konsystencj, o kt鏎ej ju kiedy wspomina豉m: s kruche z zewn徠rz a ci庵n帷e lub p造nne w 鈔odku.

I bardzo podobaj mi si has豉 na wewn皻rznych stronach papierk闚;)

Inne opisywane przeze mnie kr闚ki znajdziecie np. TUTAJ i TUTAJ.

Producent: Wawel
Cena/waga: 4,99z./300g
Gdzie kupi豉m? Biedronka

Moja ocena: 7/10


kr闚ki

czwartek, 18 listopada 2010, mayme

Polecane wpisy

TrackBack
TrackBack w tym blogu jest moderowany. TrackBack URL do wpisu:
Komentarze
Go嗆: Husqvarna, *.neoplus.adsl.tpnet.pl
2010/11/18 13:40:20
Bardzo lubi te kr闚ki. A napisy w papierkach to mi造 akcent.
-
Go嗆: V., *.adsl.inetia.pl
2010/11/18 18:22:08
Ja najbardziej lubi kr闚ki popularne (z kwiatkiem na opakowaniu), ale te te s ca趾iem dobre :)
-
Go嗆: , 195.116.41.*
2010/11/18 20:17:08
Sporo papierk闚 si uzbiera這 ;-)
-
ugotujmy
2010/11/18 21:27:58
baaardzo lubi te kr闚ki. i s這dkie s這wa te.
-
2010/11/29 00:31:57
znam te krowki. najciekawszy tekst jaki mi sie trafi to "poka kopytko" :) tylko raz. a na og馧 niestety do znudzenia powtarzaj sie te same (albo ja ich tak du穎 zjad貫m...)
-
mayme
2010/11/29 11:59:48
Mnie ostatnio trafi豉 si torebka, gdzie niemal瞠 ka盥y papierek kry inny tekst. Ale rzeczywi軼ie rzadko tak si dzieje :)
-
Go嗆: Alexandrine, *.neoplus.adsl.tpnet.pl
2010/12/05 20:40:55
Uwielbiam te kr闚ki :) a napisy na papierkach bardzo mi這 potrafi zaskoczy ;)
-
Go嗆: candy, *.nat.umts.dynamic.eranet.pl
2011/01/09 15:44:15
Moje ukochane, i najlepsze! Fenomenalna konsystencja krucho-ci庵n帷a, w dodatku te pocieszne napisy pod opakowaniem. ^^
-
Go嗆: apo, *.icpnet.pl
2011/02/03 23:23:56
polecam kr闚ki z czerniejewa, r璚znie robione :)
-
mayme
2011/02/04 11:41:05
Gdzie je kupi? Jak wygl康aj? :)
-
Go嗆: yamila, *.olsztyn.mm.pl
2011/06/06 22:33:17
Fantastyczne s:)
-
Go嗆: Asia, *.neoplus.adsl.tpnet.pl
2011/12/27 15:15:28
Extra zdj璚ie :)
-
mayme
2011/12/27 22:09:03
Dzi瘯uj :)))
-
Go嗆: Evv, *.adsl.inetia.pl
2011/12/29 17:36:48
S to moje ulubione kr闚ki. :)
-
Go嗆: Falcion, *.zax.pl
2012/01/29 21:03:16
Zak豉dam 瞠 hase jest ok 100?
W豉郾ie z narzeczon mieli鄉y razem to sam haslo szansa na to ze tak sie zgraja to chyba jako 1 do 10 000 ? :P
Problem zaczyna si 瞠 kolejne nam si te zgra造 czyli szansa na takie wydarzeni hmm jakie 1 na 100 000 000 ? :P Boimy sie otworzy trzecich :P
-
mayme
2012/01/30 12:12:48
Ja ostatnio kupi豉m kilkana軼ie sztuk na wag. W 90% by這 to samo has這 :/
-
Go嗆: Adi, *.dynamic.chello.pl
2012/02/24 18:38:04
Zrecenzuj kr闚ki SPC Milan闚ek mnie bardzo smakuj
-
Go嗆: grzebiuszka, *.ip.abpl.pl
2012/04/04 19:43:07
ta konsystencja jest cudowna! ale teraz trafiaj mi si same suche, bez ci庵n帷ego 鈔odka :(
-
mayme
2012/04/16 19:54:09
:))
-
Go嗆: andzia, *.opal.pl
2012/09/19 10:18:41

Pliiiis, napiszcie co o kr闚kach z Milan闚ka!!

Czy to sa takie gumiaste ci庵utki?? czy one tez krystalizuj po jakim czasie? czy robia si takie kruchsze na zewn徠rz a nadal p造nne w 鈔odku czy twarda guma si z nich robi po jakim czasie???
-
mayme
2012/09/20 05:12:05
Chyba wszystkie kr闚ki po jakim czasie twardniej i a cukier si krystalizuje :)
Reklama na blogach - Blogvertising.pl
Reklama
Related Posts with Thumbnails Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...